Σας καλωσορίζουμε στη μικρή οικογενειακή μας επιχείρηση και σας διαβεβαιώνουμε για την προτεραιότητα που δίνουμε στην ποιότητα σε όλα τα στάδια παραγωγής, οινοποίησης και εμφιάλωσης των προϊόντων μας. Η σύντομη ιστορία μας ξεκινά το 1999 όταν αποφασίσαμε, με την βοήθεια εξειδικευμένων και έμπειρων επιστημόνων (Γεωπόνων-Χημικών-Βιολόγων-Αμπελουργών κ.ά.) να καλλιεργήσουμε με βιολογικά μέσα και τρόπους, όχι μόνο εξαιρετικές ντόπιες ποικιλίες οινοστάφυλων, αλλά και αντίστοιχες διεθνώς γνωστές. Οι πρώτες επίσημες εμφιαλώσεις ξεκίνησαν το 2006. Οι ερυθρές ποικιλίες που καλλιεργούμε είναι το Λιάτικο, Κοτσιφάλι, Cabernet sauvignon και Syrah. Ενώ οι λευκές είναι η Μαλβαζία αρωμάτικα, η Βιλάνα, το Βιδιανό, το Ασύρτικο, το Θραψαθήρι και το Chardonnay. Όλα μας τα κρασιά καθώς και το οινοποιείο έχουν πιστοποιηθεί από την ΒΙΟ. Καλλιεργούμε 30 ιδιόκτητα στρέμματα και συνεργαζόμαστε με παραγωγούς που μπορούμε και ελέγχουμε την παραγωγή τους.