2810243596

info@aeragogoikritis.gr

ΒΙΠΕ Ηρακλείου, οδός Γ αρ.8, Ελλάδα

Η Αεραγωγοί Κρήτης Δερμιτζάκη Α.Ε.Β.Ε είναι μία από τις κυρίαρχες εταιρίες στον τομέα του κλιματισμού και εξαερισμού. Ιδρύθηκε το 1972 και με σταθερά βήματα εξέλιξης έχει καταφέρει να εδραιωθεί στο χώρο του σχεδιασμού, της κατασκευής και εγκατάστασης συστημάτων κλιματισμού και εξαερισμού εντός και εκτός Ελλάδος.

Από το 2008, στα πλαίσια του επενδυτικού της προγράμματος η εταιρία έχει προχωρήσει στην αύξηση κατά 100%των χώρων παραγωγής της, κατά 150% των χώρων αποθήκευσης, ενώ δημιουργήθηκαν δύο αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής κυκλικών και ορθογωνικών αεραγωγών. Πλέον οι κτιριακές υποδομές της Αεραγωγοί Κρήτης στην Βιομηχανική Περιοχή του Ηρακλείου καλύπτουν περισσότερα από 1.3000τ.μ. για χώρους παραγωγής, αποθήκευσης και διοίκησης.

Συνέπεια της ανοδικής πορείας της εταιρείας τα τελευταία χρόνια και της αυτοματοποίησης της παραγωγικής διαδικασίας είναι η ανάληψη και επιτυχής ολοκλήρωση έργων υψηλού κύρους και υψηλών απαιτήσεων στις σημαντικότερες αγορές της Ευρώπης.
Το 2010, ολοκληρώθηκε το πρώτο έργο στο εξωτερικό, στο ιστορικό κέντρο του Τορίνο, στην Ιταλία αναλαμβάνοντας τις εγκαταστάσεις κλιματισμού και εξαερισμού στο κατάστημα Stradivarius του Ομίλου Inditex. Επίσης, το 2012 η εταιρία, παράλληλα με έργα σε Αττική, Πάτρα και Δωδεκάνησα, ανέλαβε τις εγκαταστάσεις Δικτύων Αεραγωγών στο μεγαλύτερο κατάστημα ZARA, στο Μόναχο Γερμανίας.
Το 2010 ξεκίνησε την εμπορία πιστοποιημένης καμινάδας, περσίδων, καπέλων και λοιπών εξαρτημάτων εδραιώνοντας την κυρίαρχη, στην αγορά της Κρήτης.

Social

Ωρες Λειτουργίας

Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00-17:00
Σάββατο 08:00-16:00

Τρόποι Πληρωμής

Μετρητά, POS

Close Menu