2892023998

info@afoilemonaki.gr

Kappariana, Mires 704 00, Greece

Αφοί Λεμονάκη Ο.Ε.

Με
Μια Ματιά

Αγροτικά είδη, Γεωργικά μηχανήματα,
Άρδευση, ύδρευση, θέρμανση.

Κορυφαία Εταιρεία με 35 χρόνια «προϋπηρεσία»

Το 1985 ο Νίκος Λεμονάκης άρχισε να εμπορεύεται ανταλλακτικά γεωργικών μηχανημάτων, είδη άρδευσης, λάστιχα κ.α. Οι δουλειές πήγαν καλά, το εμπόριο γενικά άνθισε σε όλη την ευρύτερη περιοχή και το 1997 ενοικιάζει κατάστημα στα Καπαριανά όπου και ασχολήθηκε εξ ολοκλήρου με το εμπόριο γεωργικών μηχανημάτων και εργαλείων.

 Με ποιότητα

Ο κ. Λεμονάκης δεν «έκανε όνομα» στον χώρο τυχαία. Το φιλότιμο και η προθυμία του να εξυπηρετήσει τον κόσμο τον οδήγησαν στο να πουλάει σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές τα προϊόντα του, τόσο πολύ ώστε επισκεπτόταν το κατάστημα του πελάτες απ’όλη σχεδόν την Κρήτη για να επωφεληθούν των προσφορών του. «Ο πατέρας μας ήταν άριστος πωλητής, έντιμος και πολύ εξυπηρετικός. Απλά μερικές φορές το παράκανε με τις τιμές!» θυμάται γελώντας ο γιος του Γιώργος. Η άριστη ποιότητα των εμπορευμάτων του, η μεγάλη ποικιλία και οι χαμηλές τιμές εξακολουθούν να χαρακτηρίζουν και σήμερα την εταιρία, της οποίας ηγούνται εδώ και μερικά χρόνια οι γιοί του, Γιάννης και Γιώργος.

Το 2011 μετακόμισαν σε νέο, άνετο, ιδιόκτητο χώρο, στον δρόμο από Καπαριανά προς Πλάτανο 500 μέτρα από τις αποθήκες της Ένωσης Μεσσαράς δεξιά. Τα δύο αδέρφια επεκτάθηκαν περαιτέρω στο εμπορικό κομμάτι, προσφέροντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων στον καταναλωτή: παντός τύπου γεωργικά μηχανήματα (από ελαιοραβδιστικό έως τρακτέρ), ανταλλακτικά, κλιματισμό, θέρμανση, ηλιακά συστήματα και συστήματα ύδρευσης – άρδευσης.Φυσικά προσφέρουν service για κάθε τύπου γεωργικό μηχάνημα και όχι μόνο.

Κομβικό σημείο στην πορεία της επιχείρησης αποτέλεσε το αρδευτικό κομμάτι – αυτόματο πότισμα, που ήταν και από τις κυριότερες ενασχολήσεις της τα χρόνια από το 1985 έως και το 1995. Σήμερα, η εταιρία ΑΦΟΙ ΛΕΜΟΝΑΚΗ Ο.Ε., μετρώντας 35 χρόνια στον χώρο, διεκδικεί επάξια μία από τις κορυφαίες θέσεις στο αντικείμενο της.

Συνδυάζοντας την σύγχρονη γνώση με την εμπειρία και την πείρα χρόνων, τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και την τεράστια ποικιλία προϊόντων, εξακολουθεί να μας προσφέρει τις υπηρεσίες της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

 

 

Social

Ωρες Λειτουργίας

Δευτέρα 08:00 – 18:00
Τρίτη 08:00 – 18:00
Τετάρτη 08:00 – 18:00
Πέμπτη 08:00 – 18:00
Παρασκευή 08:00 – 18:00
Σάββατο 08:00 – 16:00
Κυριακή –

Τρόποι Πληρωμής

Μετρητά, Επιταγές
POS. paypal card

Close Menu