2810 245253 - 2810 242902

info@fertilitycrete.gr

Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, Ηράκλειο, Ελλάδα

Κέντρο Γονιμότητας Κρήτης

Με
Μια Ματιά

Διάγνωση και θεραπεία ανδρικής και γυναικείας υπογονιμότητας.

Εδώ και 27 χρόνια το Κέντρο Γονιμότητας Κρήτης προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες στα υπογόνιμα ζευγάρια, χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής αλλά και ψυχολογική υποστήριξη σε θέματα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και εξωσωματικής γονιμοποίησης. Αποτέλεσμα η γέννηση πάνω από 5.500 μωρών σε όλο τον κόσμο με τη συμβολή της μονάδας μας.

Το Κέντρο Γονιμότητας Κρήτης διαθέτει άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό το οποίο φροντίζει να επιμορφώνεται, σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να παραμένει στην κορυφή των εξελίξεων στα θέματα τεχνογνωσίας για τη γονιμότητα και ειδικότερα για την εξωσωματική γονιμοποίηση.

Ο ιατρικός και εργαστηριακός εξοπλισμός του Κέντρου Γονιμότητας Κρήτης, είναι η τελευταία λέξη της Ιατρικής τεχνολογίας, ενώ τα standards Υγιεινής που εφαρμόζονται στις θεραπείες όπως η εξωσωματική γονιμοποίηση είναι από τα υψηλότερα στην Ευρώπη και ανά τον κόσμο, ενώ πλέον ολοκληρώθηκε η διαδικασία πιστοποίησης ISO, έχοντας από τις 24 Φεβρουαρίου 2010 το αντίστοιχο πιστοποιητικό. Επίσης, από τις 8 Νοεμβρίου 2017 είναι μία από τις ελάχιστες κλινικές στην Ευρώπη που διαθέτει την πιστοποίηση DIN EN 15224, η οποία αποτελεί το Ευρωπαϊκό πλαίσιο προδιαγραφών για την ανάπτυξη και εφαρμογή συστημάτων διαχείρισης στις υπηρεσίες υγείας.

Η υποστήριξη του Κέντρου, δεν παραμένει όμως μόνο στο τεχνικό επίπεδο, μιας και συνεργάζεται με εξειδικευμένους ψυχολόγους για την υποστήριξη του ζευγαριού πριν και μετά τη διαδικασία της γονιμότητας, όπως στην εξωσωματική γονιμοποίηση, ενώ σύντομα θα ολοκληρωθεί ένα blog υπό τη διεύθυνση ειδικού παιδοψυχολόγου, όπου θα παρέχει συμβουλές στους νέους γονείς, προκειμένου να έχουν μια υγιή σχέση με τα παιδιά τους, ξεκινώντας από τη βρεφική ηλικία.

Ιδιαίτερης σημασίας επίσης είναι το γεγονός, πως το Κέντρο Γονιμότητας Κρήτης, βρίσκεται σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Μεσογείου, την Κρήτη, παράγοντας σημαντικός στην ψυχολογία του ζευγαριού, μετατρέποντας την ήδη υψηλή σε ένταση συναισθηματική εμπειρία της υπογονιμότητας, σε μια εμπειρία ενδυνάμωσης των δεσμών του ζευγαριού στην κοινή προσπάθεια απόκτησης ενός παιδιού, μέσα σε ένα περιβάλλον χαλάρωσης, ξεκούρασης, απολαύσεων και πολιτιστικών ερεθισμάτων, όπως είναι η Κρήτη. Θεά της Γονιμότητας

Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την απόλυτα ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική διατηρώντας πάντα τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής ιατρικής τεχνογνωσίας, καθιστούν το Κέντρο Γονιμότητας Κρήτης, κορυφαία επιλογή για οποιαδήποτε θεραπεία υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και εξωσωματικής γονιμοποίησης. Βασισμένοι στην εμπειρία μας, που προέρχεται από την αντιμετώπιση πληθώρας περιστατικών ετησίως, από όλο τον κόσμο, είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε πλήρως τις ανάγκες των ζευγαριών που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της υπογονιμότητας.

Μέσα σε ένα φιλόξενο και φιλικό περιβάλλον οι άνθρωποι που απευθύνονται σε εμάς αισθάνονται ότι το πρόβλημα τους θα βρει λύση.

Η μεγαλύτερη ικανοποίηση μας είναι το χαμόγελο όσων απευθύνονται σε μας και φεύγουν έχοντας κατακτήσει τον επιθυμητό στόχο. Ένα υγιές μωρό στην αγκαλιά τους.

Social

Ωρες Λειτουργίας

Δευτέρα έως Παρασκευή
08:30 – 16:30
17:00 – 20:30

Τρόποι Πληρωμής

Μετρητά, Τραπεζική κατάθεση, Δεκτές πιστωτικές κάρτες

Close Menu