2810283834

neorama2019@gmail.com

Website

Νεόραμα, Εθνικής Αντιστάσεως, Hersonissos, Greece

Κρανιωτάκη Καλλιόπη

Με
Μια Ματιά

Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

Το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «Νεόραμα», τελεί υπό νέα διεύθυνση σε ανακαινισμένο χώρο, προσφέροντας υπηρεσίες εκπαίδευσης σε μαθητές γυμνασίου, λυκείου και απόφοιτους, με ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα επιτυχίας στις εισαγωγικές εξετάσεις.

Η φιλοσοφία που εφαρμόζεται είναι μαθητοκεντρική, με ολιγομελή τμήματα έως 6 μαθητές και έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό. Βασική επιδίωξη είναι η ομοιογένεια των τμημάτων, ώστε να διευκολύνεται η εκπαιδευτική διαδικασία, τόσο για το μαθητή, όσο και για τον εκπαιδευτικό.

Λειτουργούν Εργαστήρια Μελέτης και Αξιολόγησης σε εβδομαδιαία βάση. Στο Εργαστήριο Μελέτης, ο μαθητής εργάζεται επαναληπτικά με χρήση ασκησιολόγιου σε συνδυασμό με το σχολικό βιβλίο. Στο Εργαστήριο Αξιολόγησης, ο μαθητής αντιμετωπίζει Διαγωνίσματα και Κριτήρια Αξιολόγησης, με επιτήρηση. Επιπλέον, λειτουργεί Εργαστήριο Ανατροφοδότησης από τους καθηγητές ειδικότητας σε μηνιαία βάση, με στόχο την κάλυψη κενών και τη βελτίωση της γραπτής εικόνας των μαθητών.

Ορίζονται δύο τουλάχιστον ενημερώσεις γονέων ανά διδακτικό έτος, για την πορεία προόδου των μαθητών. Παράλληλα, προσφέρεται η δυνατότητα συνάντησης με συνεργάτη Ψυχολόγο/Σύμβουλο Επαγγελματικού Προσανατολισμού, για ζητήματα που απασχολούν τους εφήβους και τους γονείς, καθώς και θέματα που αφορούν στην επιλογή σπουδών και επαγγελματικών κατευθύνσεων.

Μια επιπλέον υπηρεσία για τους πρώην μαθητές του φροντιστηρίου, πτυχιούχων και μη, είναι η συλλογή των βιογραφικών σημειωμάτων τους και η διατήρηση σχετικής βάσης δεδομένων, με στόχο την προώθησή τους και την κάλυψη θέσεων εργασίας, υποστηρίζοντας την έναρξη της επαγγελματικής τους ζωής.

Social

Ωρες Λειτουργίας

Δευτέρα 17:30 – 21:30
Τρίτη 17:30 – 21:30
Τετάρτη 17:30 – 21:30
Πέμπτη 17:30 – 21:30
Παρασκευή 17:30 – 21:30

Τρόποι Πληρωμής

Μετρητά, POS

Close Menu