2810318389

6973389870

gio.pagkalos@gmail.com

Ανθίμου Βασιλάκη 57 4ο ΧΛΜ ηρακλείου, Μοιρών, Ηράκλειο 714 10, Ελλάδα

Με γνώμονα την παροχή ποιοτικών φυτών, φυτοϋγειονομικά άριστων δένδρων και την καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, τα φυτώρια Α&Γ Πάγκαλος συνεχίζουν, από το 1974 που ιδρύθηκαν έως σήμερα, τις προσπάθειες τους.
Είμαστε από τις λίγες φυτωριακές επιχειρήσεις στην Ελλάδα, που παράγουμε φυτώρια ελιάς από επιλεγμένο κλώνο, από μόσχευμα δικής μας μητρικής φυτείας, φυτοϋγειονομικά άριστες και απαλλαγμένες από ιούς και παθογόνα. Η δυναμικότητα και η εμπειρία μας, μας εξασφαλίζει ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε ζήτηση και αν δημιουργηθεί, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.
Σημαντικό επίσης μέρος της παραγωγής μας αφορά τα καρποφόρα δένδρα. Παράγουμε καρποφόρα δένδρα που καλύπτουν σχεδόν όλα τα καλλιεργούμενα είδη, και από αυτά, τις ποιοτικότερες και παραγωγικότερες ποικιλίες. Είναι όλα φυτεμένα σε γλάστρα, καλά αναπτυγμένα και με εξαιρετικό ριζικό σύστημα.
Στα ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, πολλαπλασιάζουμε και καλλιεργούμε μεγάλη ποικιλία καλλωπιστικών φυτών, που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του επαγγελματία κηποτέχνη, αλλά και του ερασιτέχνη που θέλει να ομορφύνει και να βελτιώσει τον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού του ή της εργασίες του

Social

Ωρες Λειτουργίας

Δευτέρα έως Σάββατο 08:00 – 17:30

Τρόποι Πληρωμής

Μετρητά, POS, Τραπεζική κατάθεση

Close Menu