2810881100

info@cretanhalva.com

Αγ. Σύλλας 715 00, Ελλάδα

Χαλβαδοποιϊα Κρήτης V.N. Ι.Κ.Ε.

Με
Μια Ματιά

Παραγωγή χειροποίητου χαλβά, ταχινιού και φυστικοβούτυρου

Η παραδοσιακή ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΪΑ ΚΡΗΤΗΣ VN ΙΚΕ ιδρύθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης με σκοπό να προσφέρει στους καταναλωτές προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και χρωστικών ουσιών.

Ιδρυτής της είναι ο Νεκτάριος Βατσινάς, ένας άνθρωπος με εμπειρία μεγαλύτερη των 25 ετών στην δημιουργία γεύσεων και συνταγών αλλά και στην προώθηση προϊόντων στην Κρητική – και όχι μόνο – αγορά. Αυτή η αγάπη για αγνά, παραδοσιακά προϊόντα, οδήγησε τον Νεκτάριο Βατσινά στη δημιουργία της ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΪΑΣ ΚΡΗΤΗΣ. Μια αγάπη που έδωσε την ιδέα να αποκτήσει η Κρήτη τις δικές της υγιεινές, θρεπτικές και νόστιμες υπερ-τροφές, όπως είναι ο χαλβάς, το ταχίνι και το φυστικοβούτυρο, με συνταγές αλλά και μέθοδο παραγωγής όπως η παράδοση των προϊόντων ορίζει.

Ακολουθώντας τα παραπάνω, σε συνδυασμό με υψηλά πρότυπα ασφάλειας, υγιεινής και ποιότητας, δημιουργούμε προϊόντα που εντάσσονται εύκολα στο καθημερινό διαιτολόγιο, προσφέροντας ικανοποίηση και ευχαρίστηση σε κάθε καταναλωτή.

Όλα τα προϊόντα της ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ VN ΙΚΕ μπορείτε να τα προμηθευτείτε για την επιχείρηση σας, είτε απευθείας, είτε συνεργατών της εταιρείας μας.

Social

Ωρες Λειτουργίας

Δευτέρα – Σάββατο

Τρόποι Πληρωμής

Close Menu