2810262919

6932543966

gprinaris@hotmail.com

Κοντού 31, Ηράκλειο 713 03, Ελλάδα

Πρινάρης Γεώργιος

Με
Μια Ματιά

Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις – Επισκευές

Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις – επισκευές

Η ηλεκτρολογική εγκατάσταση είναι ένα από τα βασικότερα μέρη  της κατασκευής του σπιτιού ή της επιχείρησής σας τόσο για την λειτουργία και την ασφάλεια της όσο και για το αισθητικό της αποτέλεσμα.
Εμείς διαθέτουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία ώστε να μπορεί να δώσει λύσεις, μελέτες και εφαρμογές  απόλυτα συμβατές με τις πιο σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες, προσφέροντας τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ηλεκτρικών εγκαταστάσεων με ποιότητα ,ασφάλεια, οικονομία και σύγχρονη αντίληψη.

Συστήματα συναγερμού για σπίτια και επαγγελματικούς χώρους.

Προσφέρουμε οικονομικά ευέλικτες λύσεις σε ότι αφορά στα συστήματα συναγερμών ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Με σωστή χαρτογράφηση του χώρου γίνεται η μελέτη και εγκατάσταση του συστήματος ασφαλείας έτσι ώστε τα αδύναμα σημεία του οικιακού ή επαγγελματικού χώρου να προστατεύονται κατάλληλα.

Μελέτες φωτισμού

Σίγουρα η εμπειρία μας σε έργα και κατασκευές που σχετίζονται με τον επαγγελματικό φωτισμό, μας δίνει τη δυνατότητα να μπορούμε να κάνουμε εκτιμήσεις και να σας προτείνουμε λύσεις, ακόμη και προφορικά.
Αν θέλουμε όμως να είμαστε απόλυτα ακριβείς στον καταλληλότερο τύπο και ποσότητα φωτιστικών που απαιτούνται, άρα και στο τελικό κόστος, είναι σημαντικό να γίνει αναλυτική μελέτη φωτισμού.Γιατί, είναι γεγονός ότι ο σωστός φωτισμός ενός εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου είναι πολυπαραγοντικό ζήτημα και η βέλτιστη λύση πρέπει να βρίσκει τη χρυσή τομή μεταξύ δύο βασικών μεταβλητών:
α) επαρκής φωτισμός αναλόγως της προβλεπόμενης χρήσης
β) οικονομίας (χαμηλό κόστος όχι μόνο για την αγορά των φωτιστικών, αλλά και για την κατανάλωση ενέργειας κατά τη διάρκεια της λειτουργίας τους).

Social

Ωρες Λειτουργίας

Τρόποι Πληρωμής

Μετρητά, Τραπεζική κατάθεση.

Close Menu